+387 61 383 652
huremwooddream@gmail.com
Medakovo bb, Tešanj 74260

O nama

Nudimo Vam kompletno uređenje Vašeg doma

Firma “Hurem Wood Dream” bavi se proizvodnjom kako individualnih dijelova namještaja iznimnog izgleda koji pružaju nemjerljivo zadovoljstvo za oko, dušu i tijelo te cjelokupnih kolekcija, specijalno dizajniranih za bilo koji dio vašeg doma, poslovnog prostora i uopće enterijera.

 

Naš namještaj dizajniran je sa posebnom pažnjom u direktnoj suradnji sa vama, kako bi zadovoljio sve vaše potrebe i uklopio se u vaš dom i prostor. Kao i dizajn, potrudili smo se da osiguramo i vrhunski kvalitet za vas i zbog toga pretežno radimo namještaj od masivnog drveta kakvo nam priroda poklanja, poput oraha, hrasta, brijesta, javora, trešnje i sl. Naravno i u ovom segmentu Vaša konačna odluka o upotrebi različitih materijala, biće u potpunosti ispoštovana,jer izvodimo namještaj od svih poznatih i raspoloživih materijala,sve po vašoj želji.

 

K12

U procesima proizvodnje postavili smo stroge standarde za pripremu i obradu kombinirajući mašinski i ručni rad kako bi osigurali neupitan kvalitet koji će krasiti vaš dom dugi niz godina.

Hurem Wood Dream proizvodi namještaj, vodeći računa o svakom detalju i specifičnostima Vašeg prostora, tako da praktično svaki od Vaših prostora postaje unikatan, PO VAŠOJ MJERI i želji, te poseban u odnosu na druge, jer što bi bili kopije, kad možemo biti originalni?

Naša misija je neprestano usavršavanje u radu sa originalnim softverima za projektovanje namještaja, brendovima koje zastupamo u nabavci repromaterijala i opreme, praćenju trendova u opremanju enterijera te povećanjem operativne efikasnosti, kraće rečeno, trudimo se da razvijemo obostrani pozitivni efekat.

Cilj nam je osigurati maksimalnu kvalitetu proizvoda i dugoročnu poslovnu suradnju s našim partnerima. Profesionalan pristup poslovanju, visoka i stalna kvaliteta proizvoda te poštivanje rokova isporuke odlike su naše poslovne politike.

Naš namještaj je već našao put do naručioca u Hamburgu, Amsterdamu, Beču, Švajcarskoj pa slobodno zovite iz bilo koje destinacije u Evropi. Isporučiti ćemo Vam namještaj na adresu, bilo gdje, a po potrebi i u dogovoru i montirati.

BosnianEnglishGerman